Wrocławska Rada Gastronomii opublikowała bezpłatny 116-stronnicowy e-book o lokalnej wrocławskiej gastronomii. Jest to kompendium wiedzy o lokalnych, dolnośląskich produktach oraz wywiady z wrocławskimi restauratorami i szefami kuchni.
przedsiębiorca, marketer, UX, grafik, projektant, publicysta, pizzaiolo:)
Mówi biegle po hiszpańsku i angielsku. Zna również język włoski i niemiecki.
Często nazywany „człowiekiem orkiestrą”. Jego znakiem rozpoznawczym są czerwone okulary oraz wieczny uśmiech.
Ekspert od wielu lat związany z branżą HoReCa (Hotele Restauracje Catering).
Swoją wiedzą i doświadczeniem chętnie dzieli się z innymi. Doradza firmom takim jak: IKEA, KAUFLAND, BP i CINEMA CITY.
Prywatnie – podróżnik, aktywista, liberał, miłośnik squasha oraz zapalony rowerzysta. Entuzjasta nowych technologii oraz nowoczesnego, ergonomicznego i funkcjonalnego designu.
KONTAKT:
T: +48 / 535 427 876
E: ceo@horecaplus.pl
W: https://horecaplus.pl